Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens ström

Jag måste upphöra
att leva i glappen
hålrummen
pauserna
Säga farväl till
den som nyss var jag

Ett liv är aldrig ett
det rymmer alltid fler

Ett mål är aldrig slutet
vägar ringlar sig obehindrat

Jag mellanlandar
i destinationer som aldrig
erbjuder en trygg hamn
Mitt ankare flyter till ytan
i förändringens ström




Fri vers av Människohare VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-14 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP