Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka underströmmar


När starka
krafter styr

och runt varje
strömvirvel
skummande
yr

Ska du sluta
fråga

om vad som
är sant eller
falskt

Utan bara
virvla
kring den kraft
som virveln styr

Den
dragningskraft
som gjort dig yr




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-14 20:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som får mig att längta lugnare vatten!
2020-06-15

  Kungskobran VIP
Oj vilket hemskt senario
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP