Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Ljusets och mörkret saknar substans
Precis som kärlek och ilska

Men kärlek och ilska är fulla av känslor
Som i sig saknar substans
Såsom ljuset och mörkret

Likt vindens skiftningar
Följer vi dem i alla dess riktningar
Oavsett om de försämrar vårt välmående

Att bli ett med vindens förunderliga framfart
Är som att bli ett med sina känslor
Och de blir mjuka som vinden
och balsam för själen




Fri vers av Kunzang
Läst 206 gånger
Publicerad 2020-06-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang