Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte mer!

Jag förstår Inte varför du inte vet?

Det är sannolikt tvärt om.

Daggdroppen i en oas.

Allt eller inget folk, man kan ta fel på människor.

Ätare som alla vet något om den dröm du haft.

Allting Kan försvinna. En gånger?

Två tusende smädelser.

Om ni bara orkar höra på mig en stund.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-06-14 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén