Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lapp

Det ligger en lapp i din ficka, den har jag skrivit, den får du gärna läsa, men inte nu.

Jag är rädd, jag har aldrig skrivit förut. Men läs du, läs! Kom tillbaka när du har läst klart, eller gör inte det, nu blir jag rädd igen.

När du har läst min lapp, då kanske du aldrig ser mig igen, men det kanske du är okej med. Det är nog jag med.

Vi kan läsa den ihop, och se vem av oss som flyr först.




Fri vers (Fri form) av Neaskriver
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-06-14 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver