Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Some day when a prince comes!

När prinsen är här!
Prinsen som du håller kär...
I vilket skede blir han din prins?
Är det när han bär en giftasring(med dig)?
Eller när ni började dejta?
Eller när han förklarade sig som din?
Eller är det när ni levt ihop ett tag?
Det är väl Helheten som räknas?
Och den helheten kallas kärlek.
Måste gå igenom alla dessa faser...!
:)




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-15 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim