Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv med öppna spjäll



Livet sjunger
med öppna spjäll
Glödbädden strålar
mot rutan och
det högsta fjäll


Stunden svallar
av känsloband
Huskroppen lättar
och gungar takt
i mänskoland


Trädtoppar dallrar
utsikten vid
Marsriket flödar
där ljuset går
igenom tid


Blodet susar
i lyckans gen
Snöhylta väsen
hörs sjunga stort
för sagofén




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-15 07:25



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vilka ljuva poetiska
toner!
Helt enkelt underbar
2020-06-15

  Marita Ohlquist VIP
"Livet sjunger med öppna spjäll"
Fantastik inledning på en bra text!
2020-06-15

    Lena Staaf VIP
Fin lyckodikt där du verkligen förmedlar en lyckokänsla med,dina ord! Speciellt rubriken gillar jag.
2020-06-15

  Öknens Ros VIP
Får mig att tänka på en luftballongsfärd.
2020-06-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
" Blodet susar i lyckans gen"
det är riktig poesi, och den genen är värd allt.
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP