Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och lägg dig.




vi snurrar och bostadshusen svettas det är
syrener hela vägen hem du
har målat en outgrundlig ensamhet i maggropen du
pekar och måttar mellan två fingrar och
beskriver hur du skriker framför badrumsspegeln och
skrattar fast det inte är roligt för
att avväpna misären för
att du längtar efter saven från björken i ditt barndomshem du
gräver förtvivlat efter rötter och vänder dina ägg varsamt lika
noggrant finmaskigt som din lätta smekning över
handryggen på din gamle far jag
har inga sådana berättelser inte
någon milsvid strandkant att rulla ut jag
har mina ben mitt knä och
jag vet aldrig om det är gott nog.








Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-15 18:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Coolt flöde du jobbar med, oförutsägbart, gillar stilen.
2023-05-18

  Per Teofilusson
Att vara den enda som på riktigt vet. Om sitt. Och om inte sitt berättas av en, så berättas det inte, aldrig. Jag läser den här efter mitt förstånd, som är ringa. Ömtumnad på hög och riktig nivå, denna. Titeln är ett riktat finger, i all välmening som säger "ditåt".
2020-07-11

  Rublev
Du skriver så vackert och nära, så ömsint och förtvivlat. Du fångar känslan av livet som det är med all dess längtan och ovisshet, relationer och ensamhet. En gripande väv av minnen, bilder och psykologisk analys!
2020-06-26

  Bjarne Nordbö
Det här känns. Så varsamt du använder orden. Väver dig fram. Till den förbannade frågan. Det här är bra på riktigt.
2020-06-18

    ej medlem längre
Flödande, lite som en forsfärd, man får vara beredd.
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Teddy