Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrbara gåvor att bära varsamt




Famnen är full
av kärlek och vänskap

dyrbara gåvor
att bära varsamt

om någon går förlorad
kommer jag alltid att sakna den

och en del av mig själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-06-15 09:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är gott att känna tacksamhet ibland! Över stora förluster som min käre bror känner jag dock ingen tacksamhet!
2020-06-24

  Karina"Kia"
Så ödmjukt varm diktat och vackert!
2020-06-18

  Klara Ord VIP
En dikt som uttrycker en djup sanning och som värmer.
2020-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert, berörande och underbart klokt diktat! Vänskap och kärlek behöver vi värna om, för att må bra.
2020-06-15

  bibbi ahrnstedt
Vackert skrivet om kärlek och vänskap, tänk att ha båda i sin famn.
2020-06-15

  Eva Helene VIP
Vacker och ömsint skriven dikt, som värmer hjärtat.
2020-06-15

  ULJO
Håller med flera här, vikten av att vårda det värdefulla. Men vad LG:s taffliga kommentar har här att göra begriper jag inte.
2020-06-15

  i af apa
djupt klokt som vanligt.
2020-06-15

  Blomma-Stjärna VIP
ja, dikten i sin helhet lägger sig som balsam över det som behöver bli helat - så verkar dina ord, med vänlighet, ömhet, sorg, klokskap, lust, skönhet, sanning, som en vägvisare för oss som läser här på poeter.se
tack!
2020-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Hade jag använt detta med att gå förlorad i en dikt, hade jag fått hela ateistkopplet på mig.
2020-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Att gå förlorad innebär att hamna i förtappelsen.
Det gör man utan Jesus.
2020-06-15

  Kajan VIP
Levnadsklokhet beskriven så fint i den här luftiga texten, så lätt att tycka om.
2020-06-15

  överlevaren VIP
Ömsint ordat om vikten att vårda.
2020-06-15

  Öknens Ros VIP
Gåvor att vårda.
2020-06-15

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker och insiktsfull bild
om livets gåvor.
2020-06-15

  Sparvögat VIP
Kloka ord!
De som gått vidare finns alltid i hjärtat med en förhoppning om att man får träffas igen...
Dina ord läggs fram så fint.
2020-06-15

  Stanley Rydell
Det är så du säkert uppfattas av många!
2020-06-15

  Maria Sundelin VIP
Så länge hjärtat minns har vi dem med oss
Kramar
2020-06-15

  Feliaxel VIP
Verkligen dyrbart att bevara
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP