Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det ändå vackert...

Det är något
därute
som känns

Ett sorts vemod
och mörker
som bränns

En kontrast
till allt
det vackra
som sommaren är

som ändå valt att
få finnas här

Kanske är det
en känsla av att allt
har sin utmätta tid

Ett sorts mörker
utan frid

Men visst är det ändå
vackert i sommarens tid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-15 10:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket fin dikt, med underliggande djup; kom osökt att tänka på "Det är vackrast när det skymmer", av Pär Lagerkvist.
2020-06-16

  ECarlsson
jättevackert skrivet!
2020-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Favoritårstiden.
Folk som gillar höst och vinter är inte välkomna här.
2020-06-15

  Kungskobran VIP
Det som sker det sker inget att sörja över, fånga dagen.
2020-06-15

  Öknens Ros VIP
Vemodet att sommaren inte är för evigt, men att njuta av den tid som är.
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP