Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbarnslek

Ännu halvsovande
slumrar morgonen
Ystra små solbarn
klättrar omkring
i träden
Gömmer sig
bland löven
Gryningsljuset
glimrar mot
fönsterglaset




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-15 13:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fantasifull, ljus och yster lek.

2020-09-27

  Kajan VIP
Så fin bild, solbarn gömda bland löven. Många av dina texter liknar haiku fast de inte är det..
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP