Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna himmel av Frihet



Där är själen utan fruktan
och
Huvudet hålles högt


Där kommer orden
ur
Sanningens djup


I denna himmel
av Frihet
vill jag vakna igen





Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 951 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2020-06-15 15:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint med den symmetriskt uppbyggda formen! Och innehållet underbart. Där vill man vara!
2021-07-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara önskan
2020-11-19

    ej medlem längre
Så fint!!
2020-11-04

  Julio VIP
Kort och koncist. Bra.
2020-10-05

  Solstrale VIP
ord tagna till perfektion! :) gläder att läsa!
2020-10-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Om världen ändå kunde få vara så...
Vackert skrivet!
2020-08-25

  Göran P Rödholm
Fin bild till den vackra dikten.
2020-07-12

  Bodingen VIP
Det yttersta av välbefinnande, kanske utopiskt men där skulle man verkligen vilja vara, så tjusigt skaldat.
2020-06-18

  Bibbi VIP
Jag också.
2020-06-17

  Stanley Rydell
”och när jag vaknade
fanns du också där”

din dikt lika tillitsfull
och
fylld av frihet därtill

2020-06-16

  limerick
Så vackert!
2020-06-16

  Nils-Robert
Så poetiskt fångat om den högsta önskan .
2020-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en sann poet som skriver så att man berörs av innehållet!
2020-06-15

  bibbi ahrnstedt
Vacker skrivet och vilken frihet.
2020-06-15

    ej medlem längre
Må det förunnas oss att få uppleva en sådan "himmel av frihet". Funderar över ditt sista ord, "igen" syftar på. Som om du redan hade upplevt detta.
2020-06-15

    Lena Staaf VIP
Frihet utan fruktan - något att önska!
2020-06-15

  Kungskobran VIP
Frihet är det bästa ting.........


2020-06-15

  WyS VIP
Styrka i frihetskänsla!
2020-06-15

  Sparvögat VIP
Låter som ett fantastiskt ställe att vakna upp i...
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic