Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En "snäll" man.

En vanlig, trevlig man

inte kunde väl han...?


Föräldrarna frågade:

- Farbror A som är så snäll,

varför är du arg på honom?

Hon teg. Och teg.

Hon vägrade gå till honom fler gånger.

Ingen skulle ändå tro henne.


Hon skrek och grät, ville inte gå till honom igen.

Hon sa aldrig vad som hänt.

Aldrig, aldrig, aldrig ville hon berätta.




Farbror A förstod ingenting.

Mamma bad om ursäkt:

- Jag vet verkligen inte vad det är med henne?









Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-30 04:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hur kan vuxenvärlden fortfarande vara så tvivlande och oförstående till barns upplevelser? Att en vuxens ord alltid betyder mer än ett barns.
2020-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
Kort och bra text.
Du lyckas verkligen få
fram fasan efter det som hänt
och de vuxnas oförståelse.
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP