Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en betraktelse.


jag väntar mig något annat.





det stinker av gödsel och sopor i min stad människor
rusar vidare in och ur historier om vädret om
nyponbuskarna på klostergatan kanske någon
ångrar sitt klädval och korsar sina armar över
traditioner som inte följs hon
håller in magen försöker
fokusera på att stampa takten men
det är ju ingen som lyssnar hon
minns inte varför men
kommer ihåg hur någon för länge sedan föreläste om
att leva som hund kanske
är det därför ingen
stannar upp för att välja fot inte
heller idag.






Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-24 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teddy