Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/142Cyvjn8CLONFRDTK7SGh?si=jCflulr0QoymeElTyxFBOA


Känslig styrka

Stillheten mötte mig
en form av harmoni
en tystnad som rymde vågor
vind och avlägsna båtar

Det är som hinnor
mellan väta och syre
ögat fastnar på gränsen
lockar med sin ödslighet

I tystnaden finns saknad
och ändå styrka i känslan
en trygghet som möjliggör
utrymme och kanske läkning

jag vilar däri




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-15 22:51



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
En stillsamhet att sakta sjunka in i!

2020-06-17

  SpamPippiL VIP
Stillhet ger tid till reflektioner och eftertanke. Fint.
2020-06-16

    ej medlem längre
Fint
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP