Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om vi gjorde barn

som om vi gjorde barn
lika intensivt medvetet
förökandets kraft
som om
vore den sista
varje gång

jag biter i ditt finger

lika fruktsamt lugnt
smärtsamt vacker
är du i morgonmålad siluett

böljorna
du ger mig
vågors kraft
förföljer dagen

som om vi gjorde barn
skaparglädje
evig längtan till vår värme
där hudars doft eggar
varje tillfälle

energier så perfekta
att skapa liv ihop
du ska komma
närmre intill

vackrast är vi
i lugnet efter






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-15 23:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Grattis till din utvalda text som är både mjuk och vacker...
2020-07-11

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP