Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad.


Hembygd

Jag vill gå uppför backen många gånger än.

Steg för steg upp på den högsta toppen.

Stanna, vända mig om, förundras.


Se havet skymta i öster.

Åt det andra hållet, bor vi.

Söker efter vårt hus med blicken.


Där är det!
Nej, där!



Jag vill leva länge än.

Himlen är så nära.








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-16 00:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fin och känslig ton i din personliga dikt. Livet är en kärt.
2020-06-16

  Lottie Ålhed VIP
Sista raderna ger en förstärkt känsla av allt det vackra man vill vara med om igen och igen.
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP