Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet




Om jag inte kan landa mjukt

faller jag hellre ner med en duns

än hänger fritt i luften

och längtar fast mark under fötterna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-06-16 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får hoppas att det finns någon som tar emot...
2020-07-11

  Ezmeralda VIP
Jag säger detsamma!

2020-06-24

  KattenKin VIP
Härligt, och jag håller med dig.
2020-06-22

  Magdalena Eriksson VIP
ja bättre som stjärnorna
alltid lysa utan skräck!
2020-06-17

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt beteende, väl formulerat
2020-06-17

  överlevaren VIP
Det är smällar man får ta för att komma vidare....
2020-06-16

  bibbi ahrnstedt
Visst är det så, kloka ord, heller falla.

2020-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord! Att hänga fritt i luften är inte något att sträva efter. Bättre att falla och borsta av sig.
2020-06-16

  Klint
precis så ...
hänger lite fritt just nu, och längtar efter fast mark
2020-06-16

  Kungskobran VIP
Att hänga fritt är bra
det skapar möjligheterna
2020-06-16

  ULJO
Kloka tankar

2020-06-16

  Nils-Robert
Håller med, helt och fullt!
2020-06-16

  Sparvögat VIP
Förankring i tillvaron vill man ha...
2020-06-16

  Kajan VIP
Hellre konkret än fluff.
2020-06-16

  Öknens Ros VIP
Bättre lite blåmärken än att sväva i luften.
2020-06-16

  Maria Sundelin VIP
Hoppas du får landa någorlunda mjukt så du slipper göra illa dig
Kramar
2020-06-16

  Feliaxel VIP
Det var kloka ord från dig
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP