Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per ardua ad astra

Född med eld i bröstet
En astronaut på väg upp

Var en stridspilot som barn
En nyancat bland hermelinerna

Växte upp till en interkontinental missil
På väg mot den svenska urskogen

Kvävdes av omvärldens reaktioner
Slocknar nu och göms i jorden




Fri vers av Max Magnusson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-16 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Magnusson
Max Magnusson