Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackert-väder-dag...


Till svalorna och oss...


Luftströmmen
stiger bubblande
ur markens hetta

högre och högre
i uppvindskanalen

Seglaren följer
sitt insektsbyte

Tar höjd i
klarblått lufthav
mellan stackmoln

det blir en
vackert-väder-dag
för svalor
och människor




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-16 11:32



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Stark sommarkänsla!
Njutbar naturdikt.
2020-06-23

  bibbi ahrnstedt
Fint, härlig frihetskänsla.
2020-06-16

  Kungskobran VIP
Såsom svalan....,
Härligt
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP