Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationer är inte lätt


Jag strödde rosor

Jag strödde rosor
och smyckade ditt hår
så mötte du en annan
- då blev du vår
nu är du hans.....


© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-16 12:33



Bookmark and Share


  WhatItFeelsLike
Det är verkligen ord som känns i hela kroppen! Starkt!
2020-06-21

  Nils-Robert
Förväntningarna i relationer är alltid svårt.
2020-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Det var inget fel på texten, jag läste för fort!
2020-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Jag fick läsa två gånger för att förstå textens innebörd!
Bra skrivet.
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt