Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Silversken i gyllene ljus
reflektion av palats och hus
En brunn så djup
ingen botten har skådats på tusentals år

Där vill jag döpas
i evighetens kärl
Ekot ska eka
alltid kärlek

Så steg de vita riddarna ner
med sina röda kors
Vi vaktar kärleken sade de
som vigt sitt liv till deras drottning

Antarktis blå rustning
grå för dem som inte sett
det första ljuset än

Det kommer sjöng de
med tålamod




Fri vers (Fri form) av Davinci76
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-16 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davinci76