Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINNESJUK DRÖM.

Låt drömsinnet
åter fånga dej
en stund.
Ännu kan du försvinna
in i denna lycka,
där kravets behov skapats.

Minnets fragment föder,
en endast kvardröjande oro.

vad var detta för längtan

Ännu kvardröjande i din kropp.
Har ej morgonljuset nått,
dessa dina inre måsten. För att
skärpa, skapa, dagens realiteter.

© Bosse 16 juli 2020.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten