Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Goda råd uppå tråd

Som smultron
goda råd
förgås
om de lämnas
uppå tråd
förtär dem
ett efter ett
tills du en dag
hittar hem




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-16 13:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi kan aldrig få för många av dem - de goda råden

själv lägger jag ut sida invid brödets bitar
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP