Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att

Tänk att jag får finnas
att du ömsom tänker på
just mig i vissa stunder
att jag i hjärtat hälsar på.
Tänk att jag får vara
någon i ditt minne
att jag lämnat spår
det gör mig varmt sinnet
de dagar jag ensam går




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-16 15:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så anspråkslös berörande skrivet
blomman på fotot lyser som en själ
2020-06-28

  Klint
glädje
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP