Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskar som vill på affärsresa till Frankrike läsa här.

 

 

 

 

-*Monica Tatoiu, desperat situation: "Han tar handbojor på mig och tar mig till en asyl där han blandar sig med alla flyktingar"

16 juni 2020 13:12

Monica Tatoiu kan inte återvända till landet i Rumänien

Om många av rumäner en miljon 500 har återvänt till sina liv, mer eller mindre tillbaka till normaliteten, går Monica Tatoiu genom en extremt frustrerande period. Hon har varit strandad i Frankrike i tre månader och får inte återvända till landet.

 

Affärskvinnan borde ha återvänt till landet den 15 juni, utom att när hon anlände till flygplatsen stoppades hon av myndigheterna.

 

"Jag var tvungen att checka in för flyget från Paris till Bukarest, men Rumänien passerade Frankrike i området för de röda länderna. Frankrike, som har en mycket lägre infektionsnivå än Bulgarien ... och jag kan inte komma hem längre, klagar Monica Tatoiu, enligt Antena Stars.

 

Desperat att återvända till landet medger Monica Tatoiu att hon också tänkte på en variant som skulle lura myndigheterna. Både hon och hennes man är redo att gå ombord på det första planet till ett land som inte korsas av Rumänien i området för de röda länderna, varifrån de kan återvända hem.

 

"DSP sa till mig - fru Tatoiu, du kan förklara på ditt eget ansvar att du kommer från ett land", medger hon.

 

"Jag kan inte komma hem. Det är mitt land, jag kan inte komma till mitt land, till min säng. Jag vet inte varför? Jag fick en biljett för att åka från Paris till Wien. Det är otillåtet. ' avslutade stjärnan.

https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/monica-tatoiu-e-blocata-in-franta-nu-poate-reveni-in-tara-din-cauza-restrictiilor-de-zbor-234360




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP