Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man kan manifestera liv enbart med en tanke och mycket tid


Min lilla

snart ska jag föda mitt
sorgebarn
hög tid nu att släppa taget

nio månader
i vrede har jag burit
denna svarta härd
ångestkräks på morgonkvist

hög puls i värkarbete
hopp om snabb förlösning
hon kanske blir en sorglig prick
en clown
för alla att beskratta

kanske ett offer för fläckiga stenar
bäst jag håller hårt
barnvagnar rullar ju så fort

föder i hemmets lugna
i soffan framför Netflix
blundar för alla som vi se
min lilla hjärteknodd

det enda jag vet
är att hon bara är min
ske min vilja







Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-16 22:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns som ett starkt band knyts här...fint...
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP