Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Tystnadens dån störs av bäcken.

Koltrasten, humlan, men träden är stilla.

Molnen ger vika av vårsångens jubel

och en hackspett visar mig nästa stig.

Då ger stranden minnet av en bortgången vän.

Varje våg. En Sorg.




Fri vers (Fri form) av Kristian Ekman
Läst 258 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-06-16 21:51



Bookmark and Share


  Briza media
Bildrikt och finstämt. Väl fångad och förmedlad känsla.
2020-07-01

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker berörande och bildrik dikt.
2020-06-26

  Kajan VIP
Närvaro i texten, och den berör.
2020-06-23

  Malin Tyberg VIP
Fint om saknad
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Ekman
Kristian Ekman