Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundarna

Min insida syns utifrån
när du ringer någon annan
för att be om skjuts
tillbaka till framtiden.

Det jag älskar mest i dig
är vad jag måste släppa
när huden spricker och
hundarna är hack i häl.

Hon är svärtad inombords
stiger dig åt huvudet
och undrar varför tystnaden
består.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-06-16 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld