Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Instängd för länge, eller av en amledning, i ett bortglömt torn


En pervers jungfru



blodet från munnen kom från det att hon
slickat sig själv, hon brukade göra det när
mensen var som ymnigast sa hon ivrigt

- blicken sa mer än tillfället



Hon log med huvet lite på sned som för
att förstå min blick bättre, med blodet
sölande från mungipan ner över bröstet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 00:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
för formuleringens skärpa krävs en kniv som är väl insatt i dess udd

strålande exempel på skräckkabinett
det är svårt att skriva sådan litteratur
gick en skrivarutbildning inom olika genrer men insåg den handsken passade mig inte
2020-06-17

  Gunnar Hilén VIP
En tavla värd att hängas på Louvren
2020-06-17

  SatansSon
du är som ronaldinho med fotbollen gawain. poesi är ditt gebit.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP