Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Då orden mist sin mening, vad är då kärlek säg? Av Alysse.


Kritik på en text (2037) rimligen





Även om vi alla vägen vandra,
så där som just de andra,
som före på stigen gått,
kanske ser somliga livet i grått,
trots vi väl ej varann då klandra?

(Din text har gjort sig förtjänt av ett
dussin rosor av di gula, samt ett fång liljekonvalj)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2020-10-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP