Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är de lagligt med slavar som arresteras framför ett giltigt tillämpningsområde?


Är de lagligt med ägda slavar och deras symboler?

 

Statyerna av forskaren Carl von Linnéus: Linnés forskning "hjälpte vita européer att föreställa sig att de är den överlägsna rasen och användes som grund och förklaring för dehumaniseringen av svart och brunt, kolonisering, plundring"

 

 

 

 

över 1 600 rivningsansökningar för rivning!

 

 "Nej, jag tror inte att det är ett generellt recept. Vi har en historia. Varje hundra år bör vi tänka på vilka statyer eller andra monument som ska rivas för nu, ser vi det i ett annat ljus?

 

Tro inte på att riva statyer och avvisa statsminister Stefan Löfvens begäran om att riva ned historiska statyer! "

 

 

 

 

 

- Nej, särskilt när det gäller att ersätta med fröken Greta Thunberg. Hon är ännu inte död, hon andas fortfarande, hon är här med oss ??bland oss ??...

 

 

 

 

Jag gick på Google för första gången med statyer från Stockholm och svensk offentlig konst, jag var verkligen orolig för en sådan berättelse …. när jag bara tittar på ormen från Ronald Kempes ankomst till Hjorthagen / Ropstunneln förstår nu platsen med en staty eller en väggmålning är en röra i den enda och ingen historia. Ja, och jag är den som säger att riva ner och spraya färg och ta våra nya hjältar. I de offentliga rummen.

 

Lyft upp denna flicka på palatsets krona och pressa inte den genom att hålla knäböj på knäna under urinoarerna av Skeppsholmen fasta i karantänfartyg.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-06-17 10:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
2020-06-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag bara instämmer!
2020-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Linné var ett svin.
Hoppas man slår sönder alla statyer av den galningen.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP