Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan vi kvalrämnar




Noshörningarna


har lagt ner


vapnen och


mustangerna


betat av sista


slänten




tvärs igenom


insektsranchen


drar en sandig


sirrocko i rött


och gult medan


vi kvalrämnar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-17 11:48



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Mitt i denna heta
ökenvind njuter jag
Kvalrämna
Ett mästerligt ord

2020-06-17

  morgonstjärna VIP
nyord är alltid beskrivande för sin samtid..bra
2020-06-17

    Lena Staaf VIP
Kvalrämnar - bra nyord för inledningen av kollapsen i naturen.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP