Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genesis


Motsols steg
djuren högre
än åsarna
skira mot solen




Fri vers av i af apa
Läst 317 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-06-17 11:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag ser fåglar över åsarna. Kanske tänker jag fel? Bildrik text.
2020-08-05

  pang
Klart och spännande.
2020-06-29

  KattenKin VIP
Djuren återtar sin rättmätiga plats. Kort och coolt.
2020-06-22

  Stanley Rydell
Ett alternativt sätt att se,
med solen som fond!
2020-06-19

  petter rost
Din korta betraktelse går in i mig som en bekräftelse på de icke mänskliga livens storhet, "skira mot solen". Du skriver andäktigt, koncentrerat, kontemplativt – jag slukar det på alla sätt jag kan sluka.
2020-06-17

  Salvation Pepper
Djuren. Vilket ord i dessa avslöjande tider.
2020-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inget djur utan skapad till Guds avbild.
Att det sedan finns de som sänker sig till djurens nivå - och lägre - är en annan sak.

2020-06-17

  Magdalena Eriksson VIP
tänker: att leva baklänges
2020-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på skapelseberättelsen när ljuset blev till.
2020-06-17

  morgonstjärna VIP
den gav tankar
skapelsen
funderar än
ialla är vi animaler
frågan är vem är den högsta
sista raden
målar bilden
2020-06-17

  alicja lappalainen VIP
påminner om en barnslig teckning,
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

i af apa
i af apa