Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knottens tid

Kortvarigt spricker
molnbädden upp
Regndraperade
grässtrån glimrar
framför mig
I nacken pustar
varmfuktsvinden
tungt
Knottomsvärmad
längtar jag
solhimmel




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-17 13:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Knott nafsar hud. Speciellt knott-ymnigt bland holmar och skär. "Regndrapererade grässtrån" och "solhimmel", så expressivt tllltalande.
2020-07-25

  morgonstjärna VIP
knott är inte härligt
rent av besvärligt
visst finns det preparat
så knotten flyr
grundvattnet är lågt
se det positivt
varje droppe är guld värd

fint bildspråk
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP