Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren som försvann

Ännu en gång har sommaren försvunnit
Regnet öser ner och vinden är kall
Önskar att vi får se den snart igen
Längtan är stor efter sol och värme
Snart midsommar så vi hoppas väl ändå
På sol och värme ,god mat och glada skratt
Barnbarnen glädje över jordgubbar och glass




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-17 13:17



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat och nu blev det ju sol och värme i år
2020-09-03

  ULJO
Härligheten kommer och går. Som vanligt
2020-06-21

  Karina"Kia"
Denna midsommar hoppas på en dans utan regn,de sista raderna i texten va en fin rytm i och nästan som några rader ur en sång,bara det gjorde att man känner att midsommar kommer göra själ för namnet.
2020-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Enligt SMHI ska värmen för ovanligheten
komma till midsommarhelgen. Om man törs tro på det.
2020-06-17

  morgonstjärna VIP
Den kommer igen !!
2020-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att solen och värmen kommer tillbaka så att ni kan vara utomhus och fira midsommar.
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP