Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrig 5 : Fuktas

 

 

försommaröken

övergår i skönt duggregn ;

cyklar omväg hem

 

 

 mår bäst under moln ;

 äntligen änglalikt stril

smetar ut solen

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 17:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Skön och poetiskt dubbelhaiku med midsommarfeeling. Gillar den. Mycket.
2020-06-25

  lodjuret/seglare VIP
Jag vet inte hur de upplever regn i Danmark, men här är väl såväl texter som en smula väder, väl kommet?
2020-06-18

  Nanna X
Sinnlig försomnarsvalka!
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP