Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite annorlunda tänkt om Mens!


Reaktioner och reflektioner kring mens!

Mensen är klockvis. Eller som man säger på engelska; -Clockwise!
När sekundvisaren, och dess övriga visare går i just den fart, men än mer tar den riktning, som klockan måste ta, om det inte är ett skämt, och man måste ha än mer kul, och ställa klockan den analoga baklänges, innan man måste få klockan rätt, ställa den på rätt sätt. För klockan måste gå rätt! Detta under, när det är ett under, under menstruationen, den återkommande, ty den kommer troligtvis, beroende på vem du är, samma tidsperiod i månaden, varje månad. Möjligtvis att den inte kommer klockan :15.00, den 18e varje månad, men du vet att den kommer det datumet den månaden du är i. Och vet du? Jag skriver månaden du är i, ty du kommer att vara i månader, under de år som du lever, som kvinna, men att vara i månad Ett till och med Nio, är endast förbehållet gravida. Men vilka större möjligheter har inte du att vara i uttrycket månad; Ett till och med Tolv. Du behöver inte, vill kanske inte, eller kan kanske inte dela ditt liv under några månader i ditt liv, din kropp. Men början till liv, eller inte, kommer alltid att finnas hos dig KVINNA! Det till synes negativa uttrycket Kvinna, som myntas av negativa attityder av män, med sådana attityder till kvinnor, ska inte få göra ordet Kvinna , eller att vara kvinna, till något negativt, trots alla deras föresatser. Kvinna, vi höjer det till skyarna. Bland oss kvinnor. Och män som man sällan hör talas om , proklamerar att deras kvinna är bra, men att kvinnor överlag, i det stora flertalet, skulle vara dåligt. Vad jag menar med att början till liv, eller inte, kommer alltid att finnas hos dig, är; Äggen. Du har alla äggen i korgen. Tänk om detta skulle vara synonymt med förstånd, ett uttryck för det. Och tänk då på, att ditt förstånd skulle vara kopplat till mensen. Hur smarta är vi under mensens tidsåldrar? Tänk om vi kvinnor skulle vara som smartast då! Originaltext...

Med fokus på oss kvinnor. Under mensen. Samtidigt, vill vi inte dra någon uppmärksamhet till oss, så att vi inte blött igenom.Hur många klädesplagg får inte en kvinna tvätta under mensens klädåtgång?




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim