Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruit-Berry

Jag lider med Fruit-Berry
från ett hopplöst läge
parallellt med spår 16
på Göteborgs Central
har han verkligen investerat
i en butik med eget namn
köpt en liten täckt transportbil
med egen logga
där han kan packa och frakta varor
med flashiga skyltar
som skriker ”smoothies”
med små söta papperspåsar
med blandade frukter och bär
för bara hundra kronor styck
med flashiga spotlights
med en bardisk klädd i bambu
med extremt trevlig approach

Jag lider med Fruit-Berry
han har allt som behövs
han har allt som krävs
utom det som han saknar mest:

KUNDER




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 17:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Alla lider med de som satsat allt och förlorar allt.
Måtte coronan ta slut
2020-06-18

    Lena Staaf VIP
All medkänsla till Fruit-Berry! Vad var det som gick fel?
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP