Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget skämt denna gång


Förlåtelse om hörnet


En råbarkad sälle från Sölvesborg
lade nejlikor i sin varukorg

Ingen satte sig på tvären
när han lämnade affären

För även en buse kan känna sorg




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST