Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en annan värld.

Det finns en annan värld.
En värld som fanns.
En värld som har funnits.
Också en värld som ska komma.
Också en värld som kan komma.

En värld som varit långt borta.
Som är långt borta.
Som kan vara långt borta.
Men som också kan vara nära.
Som är nära.
Som varit nära.

En värld där människan är sedd, omhändertagen, älskad.
Där djuren är sedda, omhändertagna älskade.
Där naturen är sedd, omhändertagen, älskad.
En värld där älskat får vara älskat och det sedda får vara sett.

Vi måste lära oss att en plikt är en skyldighet är en plikt.
För att se måste vi lära oss att se.
För att skapa och förändra måste vi lära oss att skapa och förändra.

Gott föder gott.
Rätt måste få vara rätt.




Fri vers av William K. Milton
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William K. Milton