Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till salu

Jag har sålt mitt liv
för en skamlig summa
ett löfte om förlorad tid
och uttjänta lemmar

Kvällens timmar rinner iväg
och lämnar mig till nattens våld
det kvava och hänsynslösa
jag drömmer om förlusten

Så kommer gryningen

Upprepningen

Utförsäljningen av tid




Fri vers av Människohare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-17 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP