Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varför

 

 

jag skrev

 

av lust på denna himmel

utan innehåll

 

ville jag måla

de flyende molnen under landet

 

i rörelse

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP