Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om något jag inte tänker göra!

Det kanske ...
Du kanske tror att jag tänker stoppa, med mitt skrivande här, angående ett ämne!
Men nej då,
DET TÄNKER JAG INTE GÖRA!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-18 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim