Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång 2

Berusas
ena stunden
av böljande
syrenblom
Livfulla och
längtanslila
Betraktar nu
brunsorgsna blad
Förundras över
tidens gång




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-18 11:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Välskrivet och tankeväckande om tiden.
Bravo.
2020-06-19

  BenGust VIP
Divergerande upplevelse
visar på tid som gått.
Måste läsas ettan också.
2020-06-18

  Kajan VIP
Två känslor samsas ibland, som i vuxenliv. Fin dikt.
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP