Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalsaknad

Så lycklig var jag
när svalorna kom åter
Saknas nu igen




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-18 13:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Svalt innan det kom svalor.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP