Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna din dörr

Öppna din dörr
Låt det bli som förr
Med umgänge av rang
Med stil och talang

Hon är en olycka
Kan man tycka
Fittan du fann
Inte är hon grann

Lårvikens lockbete
Är ett hemskt helvete
Men sta’n är full
Av kåta knull




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-06-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar