Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alla ett motlut



Vi formas av omvärld

på genvägar fara

med risk att lätt räknas

till förlorarnas skara



För alla ett motlut

på färdvägar vida

då vill det liksom till

att tankarna rätt skrida




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-18 15:56



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fyndig och tänkvärd.
2020-06-21

    Lena Staaf VIP
Så fort man börjar tänka i termer vinnare och förlorare så här man förlorat.
2020-06-18

  Elinor Sörensson VIP
Motlutskompass
kan lätt lurleda
tankar vilse
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP