Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte ofta Gud lägger sig i

Kan jag tycka
Kan jag tänka
Kan jag känna
Kan jag ana
Men veta, vete Fan




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-18 16:21



Bookmark and Share


  Trebor Zweig

Men alltid Heliga Anden.
2020-07-03

  Yrre VIP
Haha nä ellerhur!
2020-06-18

  Respons VIP
Slutsatsen måste bli en viss ödmjukhet inför världen och gudomligheterna. Bra skriftat!
2020-06-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha vilken lyckad kontrast!!
2020-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP