Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev bara av mig lite för allt e kaos


olycklig kärlek


jag ger snart upp
min värld har gått under
minnena gör ont
saknar våra gamla stunder
vad ska man göra när ens hjärta går i kras?
vad ska man göra när man är vilsen och svag?


jag vet jag gjort ett misstag som inte var meningen
men nu sårar du mig mer vill ju inte bara va din vän

det gör så himla ont att du inte förstår
jag har gått sönder totalt å du har gett mig djupa sår

känner mig som smutsen på marken du trampar på
jag skriker efter hjälp men du vänder dig om och går

hur ska mitt hjärta någonsin kunna bli helt?
det ligger på marken och förvandlas snart till sten

har panik inombords och bär kanske på ditt barn,
har kämpat så läng men var det här verkligen din plan?

har hållt allt inne så länge nu, är det konstigt man blir krossad när man förväntat att bli din fru

alla lögner du har sagt tar kol på mig, du säger ”jag älskar inte henne” men hon får mer uppmärksamhet än mig!?

är helt slut i huvudet och vet inte längre var jag står, känner mig död inombords men ingen förstår






Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-06-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen